ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ


Το 2020 βρίσκει την επιχείρηση Nice Day  ένα βήμα μπροστά, δημιουργώντας το νέο, πλήρως ενημερωμένο e-shop με τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες στο τομέα της διακόσμησης και εξοπλισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το 1986 οι γονείς μου Καρασμάνογλου Αθανάσιος και Ελένη, εγκαινίασαν το πρώτο κατάστημα λευκών ειδών με έδρα το Βόλο στο νομό Μαγνησίας, με τη μεγαλύτερη γκάμα υφάσματος, χαλιών και λευκών ειδών. Η δυναμική επαγγελματική πορεία τους, με τη βοήθεια και των διάδοχων σχημάτων, διεύρυναν το πεδίο της δραστηριότητας αυτής, εγκαινιάζοντας ένα δεύτερο ιδιόκτητο κατάστημα 200 τ.μ. στο τομέα του γυναικείου ενδύματος, τα χρώματα, το design, η αλλαγή, η ανανέωση, η φινέτσα και το καλό γούστο στη καλύτερη ποιότητα, ήταν τα εφόδια μαζί με το "μικρόβιο' την επιχειρηματικότητας, που "κληρονόμησα" από τους γονείς μου.
  Το 2001 αναλαμβάνω τα ηνία του καταστήματος λευκών ειδών, το πλήρωμα του χρόνου και η ταχύτητα εξέλιξης με οδήγησε να μεταφέρω το κατάστημα μου σ ένα κεντρικό, πολύ μοντέρνο χώρο, δημιουργώντας τη διάθεση για ανανέωση, κερδίζοντας 2 βραβεία καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας, το NICE DAY by IRO KARASMANOGLOU πια αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλο το  εμπορικό κοινό.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το NICE DAY είναι απόλυτα ενημερωμένο με τις τελευταίες τάσεις του design. Παρακολουθούμε τις μεγαλύτερες εκθέσεις για να φέρουμε κοντά σας τις νέες τάσεις. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες Ελληνικές εταιρίες όπως,
DASHOME, GREENWICH POLO CLUB, NIMAHOME, GUY LAROCHE, TEORAN, MANTEROL, OMEGAHOME, PIERRE CARDIN, BOREA, PRIMAVERA,PENNIE HOTEL&YACHT COLLECTION αναζητούμε τη φινέτσα και το στυλ. Γινόμαστε ανταγωνιστικοί κάνοντας πάντα τις καλύτερες και μεγαλύτερες εκπτώσεις.


Με εκτίμηση

Καρασμάνογλου Ηρώ